Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje 8/2015

Turun NMKY järjesti lauantaina 3.10.2015 Harvan saaren leirikeskuksessa päiväretken turvapaikanhakijoille

Retkelle Harvaan osallistuivat Heinänokan vastaanottokeskukseen sijoitetut perheet, yhteensä 38 aikuista ja lasta.

Elämä vastaanottokeskuksessa on  aika samanlaista päivästä päivään, joten retki tarjosi perheille virkistävän mahdollisuuden erilaiseen päivään ja aktiiviseen vapaa-ajan toimintaan. Erityisen suosittua oli kalastus mato-ongilla. Saalina oli useita kymmeniä pikkukaloja. Myös veneily ja melominen kiinnosti monia. Lapsille oli oma ohjattu askartelutuokio ja saaren pelikenttäkin oli ahkerassa käytössä. Ruokailun jälkeen Harvan kodassa laitettiin nuotiokalaa ja paistettiin vaahtokarkkeja. Lue lisää...

Turun NMKY:n kuntosali on ollut toiminnassa jo 34 vuotta

Turun NMKY:m kuntosali "kuntokämppä" sijaitsee osoitteessa Kaskenkatu 10 eli aivan keskustan tuntumassa.

Kuntokämpällä pääset treenaamaan joka päivä, yhteensä yli 60 tuntia viikossa. Kävijälle sali on aina edullinen - Turun NMKY:n jäsenmaksun maksamalla pääset jäseneksi, saliharjoittelu maksaa enimmillään 30 euroa ja edullisimmillaan alle 13 euroa kuussa. Lisäksi salikäynneistä saavat alennusta opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät. Lue lisää...

Turun NMKY:n C-pojille pronssia

Turun NMKY:n C-poikien joukkue kävi pelaamassa hyvällä menestyksellä Ruotsissa. Södertäljessä 23.-25.10.2015 pelatussa Telge Openissa Namikan pojat pelasivat kuusi ottelua voittaen niistä viisi. Todella kirvelevä tappio tuli välierissä yhdellä pisteellä ja tie vei pronssiotteluun. Siihen pojat kokosivat rivinsä ja tuloksena oli pronssimitali tuliaisiksi turnauksesta. Joukkueen peli kehittyi läpi rankan turnauksen ja kaikki mukana olleet pojat saivat hyviä kokemuksia sekä onnistumisia. Valmentajat ja mukana olleet korisäidit kehuivat ryhmää hyvästä käytöksestä, sellaisen porukan kanssa on mukava lähteä matkaan uudestaankin.

Onnittelut menestyksestä C-pojille!

Turun NMKY:n vuosikokous

Turun NMKY:n sääntömääräinen vuosikokous
järjestetään yhdistyksen juhlasalissa (Sirkkalankatu 27)

tiistaina 24.11.2015 klo 18.00 alkaen

Kahvitarjoilu ennen kokousta alkaen klo 17.30.

Kokouksessa käsitellään
sääntöjen 12§ :ssa mainitut asiat.

Tervetuloa!

Musiikkia

Turun NMKY:n Aura Brass Band järjestää suomalaisen musiikin konsertin Sibeliuksen 150v. -juhlavuoden hengessä

Turun seudun musiikkiopiston konserttisalissa (Mestarinkatu 2, Turku) 15.11.2015 klo 18.00

Säveltäjinä mm. Järnefelt, Merikanto, Mårtenssån, Sibelius ja Viitasaari.

Tervetuloa!

Turun NMKY:n Tähdet Kertovat – Tyttökuoron ja Matti Jarvansalon yhteinen levynjulkistamiskonsertti

Henrikinkirkossa (Peltolantie 2, Turku) 1.11.2015 klo 18.00

Vapaa pääsy – ohjelma ovelta 10 eur

Tervetuloa!

Turun NMKY:n Mieskuoro Naskalit tuo täry- ja verkkokalvoillesi tänä jouluna timangeimman joulukonserttinsa ikinä! Perinteisin menoin Turun tuomiokirkossa tarjoiltava joulukeitos on luvassa vain pari päivää ennen h-hetkeä tiistaina 22.12.2015, Petteri Punakuonon jo lämmitellessä takareisiään malttamattomana Korvatunturilla.

Mieskuoro Naskaleiden joulukonsertissa "Tuli kirkkoon miehet ja joulu" kuullaan tänä vuonna Tane Kanniston saksofonin ja mieskuoron sointien mielenkiintoinen yhdistelmä, Jan Garbarekin ja Hilliard Ensemblen hengessä. Minimalistista ilmaisua koetaan Arvo Pärtin de Profundiksen mystisessä maailmassa. Joulutunnelman takaavat tutut joulun sävelet Hoosiannasta erilaisten kuusipuu-varianttien kautta härkien kaukalossa lepäävään pienokaiseen. Kokonaistaideteoksen kansallispyhättömme holveihin viimeistelee Bright Finland valoillaan.

Tuli kirkkoon miehet ja joulu -konsertit ti 22.12.2015 Turun tuomiokirkossa klo 18 ja 20.

Mieskuoro Naskaleita johtaa Tommi Saalas ja urkurina sädehtii Tiina Ilonen. Liput ennakkoon Lyytistä 18/8€, ovelta 20/10€. Tuurapaketti 50 € sisältää pääsylipun klo 20 konserttiin ja tämän jälkeen jouluillallisen ravintola Hus Lindmanissa, jossa luvassa myös musiikkiesityksiä. Konsertti esitetään myös Liedon kirkossa lauantaina 19.12. klo 18, käsiohjelma 15 € ovelta.

Toivotaan että tänä jouluna Maa on kaunis muuallakin kuin konserttimme tunnelmassa! Lämpimästi tervetuloa!

Lyhyesti...

> Senioriaamukahvit Turun NMKY:lla

Syksyn aikataulu ja alustajat löydät verkkosivuiltamme
 

Nyt voit tilata itsellesi suositun YMCA-hupparin!

Lasten koot (90-160cm) 30 euroa.
Aikuisten koot (XS-XXL) 35 euroa.

Klikkaa tilaukseen
, valitse haluamasi tuotteet ja tuet samalla NMKY:n toimintaa lasten ja nuorten hyväksi!
 

Turun NMKY:n yhdistystoimisto osoitteessa Sirkkalankatu 27, Turku
on avoinna ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-14.
Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 050 504 3000

Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje - Namikaattori express on lähetetty sinulle, koska yhteystietosi löytyvät Turun NMKY:n henkilörekisteristä. Uutiskirje saapuu sähköpostiisi noin kerran kuussa, kirjeen tarkoituksena on tiedottaa Turun NMKY:n ajankohtaisista asioista ja uutisista. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjettä, löydät kirjeen alalaidasta linkin "peruuta tilaus". Tämä poistaa sinut listalta, eikä kirjettä lähetetä enää sähköpostiisi.

Facebook