Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje 7/2015

Namikapäivänä 20.9. paistoi aurinko

Tapahtumaan pääsee palaamaanTurun NMKY:n verkkosivuilla olevien kuvien mukana

Namikapäivää vietettiin viidennen kerran Turun päivän juhlinnan lomassa. Viidettä kertaa peräkkäin sää suosi tapahtumajärjestäjiä ja osallistuja ja syyskuun lopun päivää voitiin viettää T-paidoissa.
Tapahtuma keräsi käviöitä aiempia vuosia enemmän, suurimpana syynä varmasti paikan vaihtuminen näkyvämmälle - ensimmäistä kertaa tapahtuma järjestettiin Läntisen rantakadun puolella, Kristiinankadun ja Aurakadun välillä. Myös samanaikaisesti suoritettu Aurajoen puhdistussukellustapahtuma lisäsi yleisön määrää, sillä sukeltajat uurastivat tapahtuma-alueemme edustalla nostaen joesta paljon mm. polkupyöriä ja muuta jokeen eksynyttä.
Namikalaisten tapahtumassa kisattiin mm. Namikan vahvimman miehen tittelistä - lajeina oli eismerkiksi traktorin renkaan nostoa ja pakettiauton kiskomista. Partiolaiset kisasivat Turun NMKY:n Partiotaituri 2015 - tittelistä ja koripalloon heiteltiin kilpailuhengessä donkkeja, sekä korkeaan että vähän matalempaan korin.
Yleisöä houkuteltiin osallistumaan myös onnenpyörää pyörittämään - yllätysvieraana pyörittämistä juonsi päivän aikana myös Master of Onnenpyörä Janne Porkka!

Turun NMKY:n pääsihteerihaku käynnistyy

Turun NMKY:n organisaatiossa on tapahtumassa merkittävä muutos. Pitkäaikainen pääsihteeri Antti Koponen on jäämässä eläkkeelle ensi vuonna, käytännössä hänen työpaikkansa vapautuu keväällä 2016. Johtokunta on käynnistänyt uuden pääsihteerin rekrytoinnin apunaan Romana Managementin monivuotinen kokemus johtotehtävien henkilöstövalinnoista.

Uuden pääsihteerin haku suoritetaan nk suorahakuna. Tieto asiasta julkaistaan myös Turun NMKY:n omilla nettisivuilla. Romanassa asiasta vastaa Ville Valtonen, joka tulee lähiaikoina aloittamaan hakuprosessin.

Lisätiedot ja tiedustelut: Ville Valtonen, s-posti [email protected], puhelin 020 198 0000 tai 040 582 8838.

Turun NMKY:n rippikoulut 2016
Tulevan vuoden rippikoulujen ilmoittautuminen päättyi 20.9. Ilmoittautuminen tapahtui keskitetysti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän toimesta. Kaiken kaikkiaan ilmoittautuneita oli vähän yli 1300 nuorta.
Turun NMKY järjestää tulevana kesänä 2 rippikoululeiriä Harvan saaressa.  Ensimmäinen on heti koulujen kesäloman alussa ja jälkimmäinen on juhannuksen jälkeisellä viikolla. Konfirmaatiot ovat leirijakson jälkeen lauantaina.
Rippikoulujen kokoontumiset alkavat jo tämän vuoden puolella. Kokoontumisia on noin kerran kuussa koko talvikauden ajan.
Ensisijaiseksi toiveekseen NMKY:n rippikoulut oli laittanut 112 nuorta. Tuosta määrästä pystymme ottamaan rippikouluihimme n. puolet. Toisaalta on mukavaa, että kiinnostuneita on noin paljon, mutta varjopuolena on tietysti se, että kaikki eivät pääse ykköstoiveeseensa.
Kaikille rippikouluun ilmoittautuneille lähetetään rippikouluaiheista postia viikolla 44. Eli silloin selviää mihin ryhmään kukakin on päässyt.

Turun NMKY:n koripallon edustusjoukkueen kausi on alkamassa
Turun NMKY on jälleen mukana koripallon valtakunnallisissa miesten sarjoissa. Uudistunut joukkue lähtee lokakuun alussa pelaamaan 1.divisioonan B-lohkoa (M1DB). Sarjassa on yhteensä viisitoista joukkuetta ympäri Suomea ja otteluita kertyy runkosarjassa 28. Kotiottelut pelataan Nunnavuoren palloiluhallissa. Joukkue on erittäin turkulainen, lähes kaikilla pelaajilla on vahva Namika-tausta  useamman vuoden ajalta. Tämä on harvinaista nykyajan koripallossa ja yleensä joukkuelajeissa. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää katsomaan oman kaupungin ja seuran nuorten miesten otteita tällä kaudella uudella sarjatasolla. Yleisön kannustus on voima, josta joukkue ammentaa lisää virtaa otteisiinsa. Se on nähty miesten koripallomaajoukkueen, Susijengin, otteluissa moneen kertaan viime vuosina. Kuuluisa ”Kuudes pelaaja” voi kääntää pelit myös Namikalle heidän kotihallissaan. Lue lisää...

 Kärjessä 2/2015 on ilmestynyt!

Lehti jaetaan kaikille Turun NMKY:n jäsenmaksun maksaneille kotiin viikon 39 aikana.
Jos lehti on jäänyt saamatta, voit noutaa omasi Turun NMKY:n toimistolta tai muista toimipisteistä, jossa toimintaamme tapahtuu.

Vuoden 2015 alusta lähtien on Suomen NMKY:n liitot ja paikallisyhdistykset yhdessä alkaneet julkaista uutta lehteä, joka korvaa samalla liittojen Ykkösketju-lehden. Lehden sisältö pyrkii kuvaamaan suomalaisen NMKY-kentän toimintaa yleisesti, mutta lehteen on varattu tilaa myös paikallisyhdistyksen tiedotteille. Turun NMKY on mukana lehden "perustajajäsenenä" ja lehden toimitussihteerinä toimii Maija Ruokonen Turun NMKY:sta.

Verkkolehti ilmestyy Suomen NMKY:n liittojen sivulle
 

Lyhyesti...

> Namikan poikakuoroon haetaan laulajia

Treenit pidetään maanantaisin klo 16-18 Turun NMKY:n talon juhlasalissa (Sirkkalankatu 27).
Tee laulamisesta itsellesi elämänmittainen harrastus!
Lue lisää...

> Harrasta musiikkia - musiikkiopistoon opiskelemaan

Turun NMKY:n musiikkiopistossa on vapaita oppilaspaikkoja vielä kitaran, pianon, huilun ja vaskipuhaltimien opetuksessa.
Ota yhteyttä suoraan opettajaan!
Lue lisää...

> Syyslomaleiri koululaisten syysloman aikana

15. - 17.10.2015, syyslomaleiri on suunnattu 7-13- vuotiaille tytöille ja pojille.
Leirillä on luvassa ulkoilua, leikkejä ja pelejä, kädentaitoja sekä paljon muuta mukavaa uusien kavereiden kanssa.
Lue lisää...

> Senioriaamukahvit Turun NMKY:lla

Syksyn aikataulu ja täsmentyneet alustajat löydät verkkosivuiltamme
 

Nyt voit tilata itsellesi suositun YMCA-hupparin!

Lasten koot (90-160cm) 30 euroa.
Aikuisten koot (XS-XXL) 35 euroa.

Klikkaa tilaukseen
, valitse haluamasi tuotteet ja tuet samalla NMKY:n toimintaa lasten ja nuorten hyväksi!
 

Turun NMKY:n yhdistystoimisto osoitteessa Sirkkalankatu 27, Turku
on avoinna ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-14.
Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 050 504 3000

Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje - Namikaattori express on lähetetty sinulle, koska yhteystietosi löytyvät Turun NMKY:n henkilörekisteristä. Uutiskirje saapuu sähköpostiisi noin kerran kuussa, kirjeen tarkoituksena on tiedottaa Turun NMKY:n ajankohtaisista asioista ja uutisista. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjettä, löydät kirjeen alalaidasta linkin "peruuta tilaus". Tämä poistaa sinut listalta, eikä kirjettä lähetetä enää sähköpostiisi.

Facebook