Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje 3/2015

 Iltapäiväkerhossa ei ole kahta samanlaista päivää
Vaikka päivärytmimme onkin melkein samanlainen päivästä toiseen, jokainen päivä koostuu yllätyksistä ja sattumuksista. Tässä kuvaus Vähä-Heikkilän ippen erään maanantaipäivän tapahtumista.

Iltapäiväkerhon ovet avautuivat kello 11.00. Tällä hetkellä lapset tosin saapuvat ippeen vasta kello 12.00. Ennen lasten saapumista ohjaajat ehtivät vastaamaan puhelimeen tulleisiin viesteihin ja puheluihin. Lisäksi kävimme ohjaajien kesken päivän ohjelman läpi ja valmistauduimme päivän tehtäviin. Maanantaina oli erittäin kaunis aurinkoinen ilma, joten päätimme ulkoilla välipalaan asti.

Kello 12.00 koulun välituntikellojen soidessa ohjaajamme siirtyivät ulos aurinkoon vastaanottamaan lapsia. Tällöin noin puolet ippen lapsista saapui. He kävivät ilmoittautumassa ohjaajalle jolla oli läsnäololista käsissään. Näin tiedämme ketkä lapsista ovat jo saapuneet ippeen ja keitä vielä odotamme. Jos lasta ei jostain syystä näy ippessä noin puoli tuntia kellon soiton jälkeen, kyselemme lapsen perään jotta tiedämme ettei mitään ole sattunut. Lue lisää...

Kärjessä-lehti
Uusi, Suomen NMKY:n liittojen ja paikallisyhdistysten yhteinen tiedotuslehti

Vuoden 2015 alusta lähtien on Suomen NMKY:n liitot ja paikallisyhdistykset yhdessä alkaneet julkaista uutta lehteä, joka korvaa samalla liittojen Ykkösketju-lehden. Lehden sisältö pyrkii kuvaamaan suomalaisen NMKY-kentän toimintaa yleisesti, mutta lehteen on varattu tilaa myös paikallisyhdistyksen tiedotteille. Turun NMKY on mukana lehden "perustajajäsenenä" ja lehden toimitussihteerinä toimii Maija Ruokonen Turun NMKY:sta.

Lehti on jaettu kaikille Turun NMKY:n jäsenmaksun maksaneille kotiin. Jos lehti on jäänyt saamatta, voit noutaa omasi Turun NMKY:n toimistolta tai muista toimipisteistä, jossa toimintaamme tapahtuu.

Turku Reis 2015 - huikea kaupunkiseikkailu nuorille tulee taas!

Lauantaina 18.4.2015 Turun Kaupungin alueella. Kilpailu alkaa Turun NMKY:n juhlasalista, Sirkkalankatu 27 ja päättyy mystiseen kohteeseen n. klo 18.00.

Kootkaa 4-5 hengen joukkue ja keksikää sille nimi. Jokainen osallistuja ilmoittautuu kilpailuun erikseen lyytissä

Kilpailumaksu muilta, kuin NMKY:n koulutuksiin kuuluvilta 5 €, maksetaan paikan päällä.

Lisätietoja Johannes Taskinen ([email protected])

Lasten, nuorten ja perheiden leirit Harvassa kesäkaudella 2015

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Turun NMKY järjestää mittavan määrän leirejä kesällä 2015. Leirivalikoimista löytyy leirejä tytöille ja pojille yhdessä ja erikseen ja perheille. Leirivalikoimaan pääsee tutustumaan Turun NMKY:n verkkosivuilla. Leireille ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä, kunkin leirin ilmoittautumislinkin kautta. Lue lisää....

Musiikkia

Aino-kuoron odotettu 20-vuotisjuhlakonsertti Satumaista, tervetuloa!

Ohjelmistossa mm. kuorokilpailujen voittoisia kappaleita vuosien varrelta ja muistoja Suomen Paras Kuoro -ohjelmasta.

Lippuja voi ostaa suoraan Tiketistä

Turun NMKY:n mieskuoro Naskalit ja Puolalanmäen mieskuoro: Venematka
mm. Sibelius–Madetoja–Kuula–Schubert

Sigyn-sali la 11.4.2015 klo 18.00

Joht. Tommi Saalas
Joht. Essi Putkonen

Turun mieskuoroskenen kovin tekijä Mieskuoro Naskalit kohtaa lavalla tulevaisuutensa Puolalanmäen mieskuoron muodossa. Kuorot esiintyvät yhdessä ja erikseen. Konsertti on osa turkulaisten konserttitoimijoiden yhteistä Sibelius-viikkoa, jolla juhlistetaan säveltäjäneromme 150-vuotissyntymäpäivää.
Liput 15 / 10 € ennakkoon laulajilta ja Lyytistä

Turun NMKY:n sääntömääräinen vuosikokous
järjestetään yhdistyksen juhlasalissa, Sirkkalankatu 27 tiistaina 31.3.2014 klo 18.00.

Kahvitarjoilu alkaen klo 17.30.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 12 § mainitut asiat.

Tervetuloa!

Lyhyesti...

> Vauhtia kesäloman aloitukseen perinteisestä TS-koriskoulusta

Perinteinen TS-koriskoulu järjestetään kesäkuussa 1.-4.6.2015

TS-koriskoulu on tarkoitettu 2004 – 2008 syntyneille pojille ja tytöille. Lue lisää...

> Senioriaamukahvit jatkuvat Turun NMKY:lla

Seuraava aamukahvitilaisuus järjestetään 31.3. klo 9.00 - aiheena Merivoimauudistus ja syntynyt Rannikkolaivasto, alustajana Kommodori Timo Hirvonen, Rannikkolaivasto Lue lisää...

Turun NMKY:n yhdistystoimisto osoitteessa Sirkkalankatu 27, Turku
on avoinna ma-to klo 10.-16.00 ja pe klo 10.-14.00.
Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 050 504 3000

Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje - Namikaattori express on lähetetty sinulle, koska yhteystietosi löytyvät Turun NMKY:n henkilörekisteristä. Uutiskirje saapuu sähköpostiisi noin kerran kuussa, kirjeen tarkoituksena on tiedottaa Turun NMKY:n ajankohtaisista asioista ja uutisista. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjettä, löydät kirjeen alalaidasta linkin "peruuta tilaus". Tämä poistaa sinut listalta, eikä kirjettä lähetetä enää sähköpostiisi.

Facebook