Classic Motor Show 2.-3.5.2015

Terve.

Tulevana viikonloppuna järjestetään Classic Motor Show Lahden messukeskuksessa. Olemme tuttuun tapaan jälleen mukana ja valikoimissamme on paljon verkkokaupassa julkaisemattomia malleja sekä runsaasti kovia messutarjouksia. Kannattaa siis tulla nautiskelemaan paikan päälle.

Niin, ja hauskaa vappua myös.

Markku Raski
www.automodels.fi

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ym.
Näyttely järjestetään Lahden Messukeskuksessa.

Kauden avaustapahtuma

Tapahtuma kokoaa Lahteen vuosittain viitisentoistatuhatta kävijää ja se on muodostunut kuuden ollemassaolovuotensa aikana alan kevätavaukseksi. Juuri tähän näyttelyyn tulevan kesän ajokkien tähdätään valmistuvan ja tänne niillä ajellaan ajokauden ensivisiitille. Lahden ympäristön tiet täyttyvätkin näyttelyviikonloppuna klassikkoautoilijoista hienoine ajokkeineen.

Ainutlaatuista tapahtumassa on sen monipuolisuus. Classic Motorshow ei ole suunnattu vain tietyn lajin klassikkoajoneuvojen harrastajille, vaan tapahtuma kokoaa kaikki alan harrastajat yhteiseen viikonloppuun.

Uutiskirje               Ralliautot

Facebook