Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje 1/2014
The Most Empowering Moment - KILPAILU!

Tämä kilpailu on tarkoitettu kaikille – juuri sinulle, jonka mielestä Turun NMKY on koripalloa, tai sinulle joka on viettänyt kaikki lapsuutensa ja nuoruutensa kesät Harvassa, laulat kuorossa, tai mitä ikinä olet namikassa tehnytkin!

Kirjoita tarinasi – muodolla ei ole väliä: kirjoita aine, novelli, pakina, runo, vitsi… Kirjoita se paperille, pahville, vaikka lakanalle ja lähetä se meille. Parhaat tarinat palkitaan!

Jaossa on 13 palkintoa – yksi joka kuukauden tarinalle ja yksi parhaista parhaimmalle – vuoden parhaasta tarinasta palkintona jaetaan Nokian tabletti Lumia 2520.

Turun NMKY:n Musiikkiopiston 10-vuotisjuhlakonsertti

Turun NMKY:n Musiikkiopiston 10-vuotisjuhlakonsertti
Wäinö Aaltosen museossa 4.2.2014 klo 19.00.
Esiintymässä Musiikkiopiston opettajat instrumentteineen.

Cafe Wäinö on avoinna konsertti-iltana. Ovet avataan klo 18.30.

Hiihtolomaleiri Oriniemessä alakouluikäisille lapsille

Turun NMKY järjestää koulujen hiihtolomaviikolla Hiihtolomaleirin 1.-6. -luokkalaisille tytöille ja pojille Oriniemen majalla Hirvensalossa.
Leirille otetaan 20 lasta ja muutama paikka on vielä vapaana!

Ilmoittautuminen leirille Turun NMKY:n verkkosivujen kautta 10.2.2014 mennessä

Pääsiäisenä lappiin hiihtovaeltamaan

Pääsiäisvaellus 16.-22.4.2014
Yli 14-vuotiaille suunnaatu hiihtovaellus Lappiin, käsivarren alueelle.Hinta: 230-300€, riippuen osallistujien määrästä.
Ilmoittauminen ja lisätiedot Turun NMKY:n nettisivujen kautta

Hirvensalon nuorisotalo Moose's

Moose´sin lähiajan tapahtumia:
Ke 29.1. klo 17-19 pidetään musailta, jossa lauletaan yhteislauluja livemusiikin säestyksellä by Olli ja Iikka.
Pe 14.2. vietetään ystävänpäivän leffailtaa klo 18-21.
Pe 7.3. ulkoillaan laskiaistunnelmissa klo 18-21. Oma pulkka mukaan. HUOM! Säävaraus; mikäli pulkka ei liuú, niin sitten sisäillään.

SOHVA - nuorten olohuone Namikalla

Parittomien viikkojen torstaisin Bunkkerissa klo 18.00-20.30

Viking Line tarjoaa Turun NMKY:lle jäsenetuja

Turun NMKY ja Viking Line ovat tehneet yhteistyösopimuksen joka tietää tuntuvia alennuksia risteilyistä kaikille Turun NMKY:n jäsenille: Jäsenten on mahdollista saada risteilyjä edulliseen NMKY-hintaan -  Esim. vuorokauden risteily Viking Grace alk. 44 €/Inside four-hytti (normaalisti 49 €). Turun NMKY:n verkkosivuilla linkki varauksiin.

Turun NMKY:n sähköinen uutiskirje - Namikaattori express on lähetetty sinulle, koska yhteystietosi löytyvät Turun NMKY:n henkilörekisteristä. Uutiskirje saapuu sähköpostiisi noin kerran kuussa, kirjeen tarkoituksena on tiedottaa Turun NMKY:n ajankohtaisista asioista ja uutisista. Jos et halua vastaanottaa uutiskirjettä, löydät kirjeen alalaidasta linkin "peruuta tilaus". Tämä poistaa sinut listalta, eikä kirjettä lähetetä enää sähköpostiisi.